Водечка малопродажна и големопродажна мрежа на спортска опрема и обувки во Македонија

НОВОСТИ

Ramka

НОВА колекција Asics, есен/зима 2015»

2015-09-10

Пристигна дел од новата колекција на Asics, за сезона есен/зима 2015. Колекцијата ја сочинуваат патики за трчање и патики за одбојка, кои се неверојатно удобни и овозможуваат максимален ефект. ...

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

sport m

еkсклузивен дистрибутер на

sport m

за Македонија

ПРОДАЖНА МРЕЖА

 • I. Дистрибуциска мрежа»

  Компанијата во овој момент има 23 продавници за спортска опрема во 8 града во Македонија, од кои 5 се adidas shop-ови, 13 мултибренд продавници (75% adidas и 25% сѐ останато), 2 аутлета и 3 Urban X Store продавници.

 • I. Kомитенти»

  Спорт М соработува со 20 различни коминтенти, кои што имаат 67 спортски продавници и покрива вкупно 20 града во Македонија.  

 • Скопје
 • Тетово
 • Гостивар
 • Охрид
 • Струга
 • Велес
 • Струмица
 • Adidas shop ГТЦ, кат 1
  Скопје 02/32 32 646
 • Sport M ГТЦ, кат 1
  Скопје 02/32 13 490
 • Adidas shop ТЦ Рамстор, кат 1
  Скопје 02/32 31 990
 • Sport M ТЦ Рамстор, кат 1
  Скопје 02/32 31 990
 • Sport M Outlet Борис Трајковски
  Скопје 02/30 78 358
 • Sport M Outlet Ул.Ферид Мурати бр.6 Скопје
 • Sport M ТЦ Беверли Хилс
  Скопје 02/31 28 408
 • Sport M ТЦ Беверли Хилс
  Скопје 02/32 32 840
 • Urban X Store ГТЦ, кат 1
  Скопје 02/32 01 311
 • Urban X Store Скопје City Mall
  Скопје 02/30 78 545
 • Sport M ул. Страшо Пинџур бр.3
  Тетово 044/336 760
 • Sport M ул. Страшо Пинџур бр.75
  Тетово 044/330 247
 • Sport M ул. Мајор Чеде Филипоски бр.24
  Гостивар 042/212 530
 • Adidas shop ул. Борче Јовановски бр.60
  Гостивар 042/211 011
 • Sport M ул.Св.Климент Охридски
  Охрид 046/250 270
 • Sport M Ул.Св.Климент Охридски бб
  Охрид 046/230 174
 • Adidas shop Ул.Маршал Тито бр.1
  Струга 046/791 532
 • Sport M Ул.Благој Ѓорев бр.67а
  Велес 043/225 201
 • Sport M Ул.Благој Ѓорев бр.6б
  Велес 043/242 656
 • Sport M ТЦ Глобал
  Струмица 034/340 578
 • Sport M Ул.Ленинова бр.44-36/1
  Струмица 034/320 451