Водечка малопродажна и големопродажна мрежа на спортска опрема и обувки во Македонија

НОВОСТИ

adidas originals | tubular

05/03/2016

Tubular претставува визија за иднината врз основа на апстрактни и колективни сеќавања на класиците од adidas. Со својот футуристички изглед го привлекоа вниманието на сите љубителни на уникатните дизајни. TUBULAR RUNNER, TUBULAR X и TUBULAR RUNNER K се достапи во Adidas store во ГТЦ и Skopje City Mall.

Print Friendly