Водечка малопродажна и големопродажна мрежа на спортска опрема и обувки во Македонија

СИНДИКАЛНА ПРОДАЖБА

Почитувани потрошувачи,

Ве информираме дека Sport M започнува соработка со синдикалните организации. На тој начин, купувањето на спортска опрема и обувки ќе биде подостапно за сите потрошувачи, бидејќи купувањето на рати нема да го оптовари Вашиот семеен буџет како што се случува со купувањето во готово. Отсега во Sport M имате можност да купувате роба на 6 месечни рати без камата. Во продавниците на Sport M можете да најдете широк асортиман од светски познати брендови за спортска опрема и обувки, чиј квалитет е веќе докажан. Кога создадовме можност за купување на рати, купувајте роба со премиум квалитет!

За повеќе информации обратете се на меил:
info@sport-m.com.mk
телефон: 02/ 3078 801

 • Adidas shop
  ГТЦ, кат I
  Скопје
  02/32 32 646
 • Sport M
  ГТЦ, кат I
  Скопје
  02/32 13 490
 • Adidas shop
  ТЦ Рамстор, кат I
  Скопје
  02/32 21 990
 • Sport M
  ТЦ Рамстор, кат I
  Скопје
  02/32 21 990
 • Sport M Outlet
  Борис Трајковски
  Скопје
  02/30 78 358
 • Sport M Outlet
  ул.Ферид Мурати бр.6
  Скопје


 • Sport M
  ТЦ Беверли Хилс - Скопје
  02/31 28 408
 • Sport M
  ТЦ Беверли Хилс
  Скопје
  02/32 32 840
 • Urban X Store
  ГТЦ, кат I
  Скопје
  02/ 32 01 311
 • Urban X Store
  Скопје City Mall
  Скопје
  02/30 78 545
 • Sport M
  ул.Страшо Пинџур бр.3
  Тетово
  044/336 760
 • Adidas shop
  ул.Страшо Пинџур бр.75
  Тетово
  044/330 247
 • Sport M
  ул.Мајор Чеде Филипоски бр.24
  Гостивар
  042/212 530
 • Adidas shop
  ул.Борче Јовановски бр.60
  Гостивар
  042/211 011
 • Sport M
  ул.Св.Климент Охридски
  Охрид
  046/250 270
 • Sport M
  ул.Св.Климент Охридски бб
  Охрид
  046/230 174
 • Sport M
  ул.Маршал Тито бр.1
  Струга
  046/791 532
 • Sport M
  ТЦ Глобал
  Струмица
  034/340 578
 • Adidas shop
  ул.Маршал Тито бр.44
  Струмица
  034/320 451
 • Sport M
  ул.Благој Ѓорев бр.67а
  Велес
  043/225 201
 • Sport M
  ул.Благој Ѓорев бб
  Велес
  043/242 656