Водечка малопродажна и големопродажна мрежа на спортска опрема и обувки во Македонија

Податоци за компанијата

Дирекција Спорт М:

Ул. Рајко Жинзифов 18-1/2, Скопје

Тел: +389 2 3078 801

Факс: +389 2 3078 802

 

Компанијата има магацин за големопродажба (1280м2), се наоѓа во Маџари, Интеримпекс.

 

Print Friendly