Водечка малопродажна и големопродажна мрежа на спортска опрема и обувки во Македонија

Цел и стратегија

Целта на Спорт М е да се одржи на врвот во областа на продажбата на спортска опрема на македонскиот пазар. Компанијата ќе понуди добар, квалитетен производ и колку е можно подобра услуга, со цел купувачот да го добие  она што го посакува и сѐ со цел  да се оствари колку е можно подобра и подолгорочна комуникација. Во исто време, компанијата ќе биде водена од коректно и професионално однесување со коминтентите  одговорно водење на бизнисот.

 

Долгорочно, Спорт М ќе ги насочува својот потенцијал и енергија на ширење на својата малопордажна мрежа во и надвор од Македонија. Компанијата се подготвува да влезе и во други бизниси, кои не се поврзани со трговија на спортска опрема.

Print Friendly