fb_img

ПЛАЌАЊЕНачини на плаќање
Постојат четири достапни начини на плаќање за онлајн нарачки:
- во готовина при достава
- со платежна картичка при креирање нарачка
- IuteCredit
- Е Ваучер


Плаќање со кредитни картички
На веб страната е можно еднократно плаќање со дебитни картички од (MasterCard, VISA и Maestro)

Плаќање при достава
Плаќање при достава се врши само со готовина. Не може да се плати со платежна картичка ако одберете опција плаќање при достава.

Плаќање на рати
Плаќање на три рати е возможно преку IuteCredit.

Трошок за достава
Трошокот за достава се плаќа на врата при испорака на пратката за нарачки платени со платежна картичка или во готовина при достава.

Безбедно онлајн плаќање
Сите нарачки платени со картичка се процесираат преку C-Pay. Плаќањето е безбедно и нашиот систем не зачувува информации од вашите платежни картички како број, пин и слично.

Денарска конверзија
Сите плаќања се во денарска валута. За вредност на денарот ве молиме посетете ја Народната Банка на РМ. Сите промени во валутата се одговорност на Народна Банка на РМ.