fb_img

Плаќање

Назад во поддршка

Плаќање

Постојат четири достапни начини на плаќање за онлајн нарачки:

- во готовина при достава

- со платежна картичка при креирање нарачка

- со е-ваучер

- IuteCredit

На веб страната е можно еднократно плаќање со кредитни/ дебитни картички од (MasterCard, VISA и Maestro).

 

Плаќање при достава се врши само со готовина. Не може да се плати со платежна картичка ако одберете опција плаќање при достава.

 

Плаќање на три рати е возможно преку IuteCredit.  

Трошокот за достава се плаќа на врата при испорака на пратката за нарачки под 2990 денари.  

Сите нарачки платени со картичка се процесираат преку C-Pay. Плаќањето е безбедно и нашиот систем не зачувува информации од вашите платежни картички како број, пин и слично.

 

Сите плаќања се во денарска валута. За вредност на денарот ве молиме посетете ја Народната Банка на РМ. Сите промени во валутата се одговорност на Народна Банка на РМ.

 

Ви треба помош? Тука сме за вас