fb_img

ЗАМЕНА НА ПРОИЗВОДДоколку сакате да направите замена, правите нова регуларна нарачка на нашата веб продавница.
Притоа, потребно е да го вратите производот по курирска служба која што вие ќе си ја повикате до адреса Јадранска Магистрала 139 и притоа трошокот за достава е ваш. Пратката која што ја враќате мора да биде спакувана во првичното пакување и задолжително треба да ја ставите и оригиналната фактура.
Потоа, ни ја праќате вашата трансакциска сметка на нашата меил адреса: onlineshop@sport-m.com.mk.
Штом пратката пристигне кај нас и се утврди дека вратениот производ не бил употребуван, не е оштетен, сочуван е неговиот изглед, употребни својства и фабрички етикети, се врши рефундирање на средствата на вашата трансакциска сметка.

Заменa на производи може да се направи единствено онлајн. Не е можна физичка замена во нашите продавници.

Спорт М ја превзема обврската за подмирување на трошокот за достава за заменски нарачки под 2490 денари, само доколку испорача несоодветен производ во однос на големина или модел.