fb_img
 366959-02

Puma ST Runner v2 L Jr

 • За тинејџери (од 8-16 год.)
 • Шифра на производ: 366959-02
3.090,00 ден.
 • 36
  3.5
 • 37
  4
 • 37.5
  4.5
 • 38
  5
 • 38.5
  5.5
 • 39
  6
+
-

Опис


Возраст За тинејџери (од 8-16 год.)
Пол Женски
Боја Бела
Материјал Лице: Кожа  Постава: Платно  Ѓон: Гума
Подгрупа Патики-ниски
Спорт Lifestyle
Производител Puma


Слични производи

19%
PUMA
3.090,00 ден.
2.490,00 ден.
Puma
21%
PUMA
2.790,00 ден.
2.190,00 ден.
Puma
58%
PUMA
4.290,00 ден.
1.790,00 ден.
Puma
45%
PUMA
3.090,00 ден.
1.690,00 ден.
Puma
PUMA
3.390,00 ден.
Puma
29%
PUMA
3.390,00 ден.
2.390,00 ден.
Puma
PUMA
3.390,00 ден.
Puma
PUMA
3.390,00 ден.
Puma
35%
PUMA
2.790,00 ден.
1.790,00 ден.
Puma
20%
PUMA
4.290,00 ден.
3.390,00 ден.
Puma
20%
PUMA
4.290,00 ден.
3.390,00 ден.
Puma
20%
PUMA
3.390,00 ден.
2.690,00 ден.
Puma
PUMA
3.390,00 ден.
Puma
PUMA
3.390,00 ден.
Puma
41%
PUMA
3.390,00 ден.
1.990,00 ден.
Puma
PUMA
3.390,00 ден.
Puma
PUMA
3.090,00 ден.
Puma
28%
NIKE
2.790,00 ден.
1.990,00 ден.
Nike
28%
NIKE
2.790,00 ден.
1.990,00 ден.
Nike
21%
NIKE
2.790,00 ден.
2.190,00 ден.
Nike
35%
NIKE
2.790,00 ден.
1.790,00 ден.
Nike
41%
NIKE
3.390,00 ден.
1.990,00 ден.
Nike
30%
NIKE
3.290,00 ден.
2.290,00 ден.
Nike
48%
VL
2.490,00 ден.
1.290,00 ден.
Adidas
51%
X_PLR
4.290,00 ден.
2.090,00 ден.
Adidas
48%
HOOPS
2.490,00 ден.
1.290,00 ден.
Adidas
48%
HOOPS
2.490,00 ден.
1.290,00 ден.
Adidas
29%
NIKE
3.090,00 ден.
2.190,00 ден.
Nike
39%
NIKE
3.290,00 ден.
1.990,00 ден.
Nike
50%
CAMPUS
3.990,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
33%
NIKE
7.390,00 ден.
4.890,00 ден.
Nike
51%
ZX
4.290,00 ден.
2.090,00 ден.
Adidas
44%
REEBOK
1.790,00 ден.
990,00 ден.
Reebok
20%
NIKE
3.390,00 ден.
2.690,00 ден.
Nike
51%
GAZELLE
4.290,00 ден.
2.090,00 ден.
Adidas
20%
NIKE
3.390,00 ден.
2.690,00 ден.
Nike
29%
NIKE
6.090,00 ден.
4.290,00 ден.
Nike
59%
CLOUDFOAM
3.690,00 ден.
1.490,00 ден.
Adidas
48%
VS
2.490,00 ден.
1.290,00 ден.
Adidas
20%
HOOPS
2.490,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
Adidas
2.490,00 ден.
Adidas
Adidas
2.490,00 ден.
Adidas
30%
CONTINENTAL
3.990,00 ден.
2.790,00 ден.
Adidas
41%
CHAOS
3.390,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
Adidas
2.490,00 ден.
Adidas
32%
VS
2.490,00 ден.
1.690,00 ден.
Adidas
31%
REEBOK
2.190,00 ден.
1.490,00 ден.
Reebok
Adidas
2.490,00 ден.
Adidas
20%
Adidas
2.490,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
28%
Adidas
2.790,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
52%
Adidas
2.490,00 ден.
1.190,00 ден.
Adidas
20%
Adidas
2.490,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
39%
Adidas
2.790,00 ден.
1.690,00 ден.
Adidas
20%
Adidas
2.490,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
Adidas
2.490,00 ден.
Adidas
28%
Adidas
2.790,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
31%
REEBOK
2.190,00 ден.
1.490,00 ден.
Reebok
Adidas
2.490,00 ден.
Adidas
Adidas
2.490,00 ден.
Adidas
Adidas
2.490,00 ден.
Adidas
Adidas
2.490,00 ден.
Adidas
31%
REEBOK
1.890,00 ден.
1.290,00 ден.
Reebok