fb_img
 676375-01

PUMA Hooded Sweat Suit FL cl G

  • За тинејџери (од 8-16 год.)
  • Шифра на производ: 676375-01
20%
4.290,00 ден.
3.390,00 ден.
или на 3 рати без камата по 1.130,00 ден. со
  • 152
  • 176
  • 164
+
-

Опис


Возраст За тинејџери (од 8-16 год.)
Пол Женски
Боја Црна
Материјал 66% Памук 34% Полиестер
Подгрупа Тренерки
Спорт Lifestyle
Производител Puma


Слични производи

20%
4.290,00 ден.
3.390,00 ден.
Puma
30%
4.890,00 ден.
3.390,00 ден.
Nike
30%
4.890,00 ден.
3.390,00 ден.
Nike
41%
4.390,00 ден.
2.590,00 ден.
Adidas
20%
3.990,00 ден.
3.190,00 ден.
Adidas
20%
4.990,00 ден.
3.990,00 ден.
Adidas
20%
4.990,00 ден.
3.990,00 ден.
Adidas
20%
4.290,00 ден.
3.390,00 ден.
Adidas
18%
3.690,00 ден.
2.990,00 ден.
Adidas
20%
3.990,00 ден.
3.190,00 ден.
Adidas
30%
4.290,00 ден.
2.990,00 ден.
Adidas
4.290,00 ден.
Adidas