fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@SPORT-M.COM.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 82660-20762

Ipanema Indie Fem

  • За возрасни
  • Шифра на производ: 82660-20762
58%
1.190,00 ден.
490,00 ден.
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 35/36
  • 41/42
+
-

Опис


Возраст За возрасни
Пол Женски
Боја
Материјал 100% Синтетика
Подгрупа Апостолки
Спорт За Лето
Производител Ipanema


Слични производи

27%
1.090,00 ден.
790,00 ден.
Ipanema
33%
1.190,00 ден.
790,00 ден.
Ipanema
33%
1.190,00 ден.
790,00 ден.
Ipanema
31%
1.290,00 ден.
890,00 ден.
Ipanema
31%
1.290,00 ден.
890,00 ден.
Ipanema
31%
1.290,00 ден.
890,00 ден.
Ipanema
1.790,00 ден.
Skechers
1.790,00 ден.
Skechers
33%
890,00 ден.
590,00 ден.
Ipanema
33%
890,00 ден.
590,00 ден.
Ipanema
33%
890,00 ден.
590,00 ден.
Ipanema
22%
890,00 ден.
690,00 ден.
Ipanema
33%
890,00 ден.
590,00 ден.
Ipanema
50%
790,00 ден.
390,00 ден.
Ipanema
57%
1.390,00 ден.
590,00 ден.
Adidas
50%
1.190,00 ден.
590,00 ден.
Adidas