fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@SPORT-M.COM.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 AW4880

VS ADVANTAGE CLEAN CMF C

 • Производител: Adidas
 • Возраст: За мали деца
 • Шифра на производ: AW4880
60%
2.490,00 ден.
990,00 ден.


 • 28
 • 28.5
 • 29
 • 30
 • 30.5
 • 31
 • 31.5
 • 32
 • 33
 • 33.5
 • 34
 • 35
+
-

Опис