+389 2 3078 801 ONLINESHOP@SPORT-M.COM.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА

RUN70S

 • Производител: Adidas
 • Возраст: За возрасни
 • Шифра на производ: B96550
4.290,00 ден.
2.090,00 ден.


 • 6.5
 • 7
 • 7.5
 • 42 (26,50 cm)
  8
 • 42.5 (27,00 cm)
  8.5
 • 43 (27,50 cm)
  9
 • 44 (28,00 cm)
  9.5
 • 44.5 (28,50 cm)
  10
 • 45 (29,00 cm)
  10.5
 • 46 (29,50 cm)
  11
 • 46.5 (30,00 cm)
  11.5
 • 47 (30,50 cm)
  12
 • 48 (31,00 cm)
  12.5
+
-

Нема коментари за овој производ.