+389 2 3078 801 ONLINESHOP@SPORT-M.COM.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
НАЈБАРАНО 😎

STABIL X

 • Производител: Adidas
 • Возраст: За возрасни
 • Шифра на производ: BD7410
9.290,00 ден.


 • 40.5 (25,50 cm)
  7
 • 41 (26,00 cm)
  7.5
 • 8
 • 42.5 (27,00 cm)
  8.5
 • 43 (27,50 cm)
  9
 • 9.5
 • 10
 • 45 (29,00 cm)
  10.5
 • 11
 • 11.5
 • 47 (30,50 cm)
  12
 • 48 (31,00 cm)
  12.5
 • 48.5 (31,50 cm)
  13
+
-

Нема коментари за овој производ.