fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@SPORT-M.COM.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 BD8001

AltaRun CF I

 • Производител: Adidas
 • Возраст: За бебиња
 • Шифра на производ: BD8001
47%
1.890,00 ден.
990,00 ден.


 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 23.5
 • 24
 • 25
 • 25.5
 • 26
 • 26.5
 • 27
+
-

Опис