fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@SPORT-M.COM.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 CK103062-4161

Sandberg ski pulli/Sugar Plum

  • Производител: Color Kids
  • Возраст: За тинејџери (од 8-16 год.)
  • Шифра на производ: CK103062-4161
45%
1.090,00 ден.
590,00 ден.
  • 128
  • 9-10 год. ( cm)
    140
  • 11-12 год. (0,00 cm)
    152
+
-

Опис