+389 2 3078 801 ONLINESHOP@SPORT-M.COM.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА

Ligra 6

 • Производител: Adidas
 • Возраст: За возрасни
 • Шифра на производ: D97698
3.390,00 ден.


 • 36.5 (22,50 cm)
  4
 • 37 (23,00 cm)
  4.5
 • 38 (23,50 cm)
  5
 • 38.5 (24,00 cm)
  5.5
 • 39 (24,50 cm)
  6
 • 40 (25,00 cm)
  6.5
 • 40.5 (25,50 cm)
  7
 • 41 (26,00 cm)
  7.5
 • 42 (26,50 cm)
  8
 • 42.5 (27,00 cm)
  8.5
 • 43 (27,50 cm)
  9
 • 44 (28,00 cm)
  9.5
 • 10
 • 45 (29,00 cm)
  10.5
+
-

Нема коментари за овој производ.