fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@SPORT-M.COM.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 DJ1418

YG GRAPH FZ HD

 • Производител: Adidas
 • Возраст: За тинејџери (од 8-16 год.)
 • Шифра на производ: DJ1418
40%
2.490,00 ден.
1.490,00 ден.
 • 5-6 год. ( cm)
  116
 • 7-8 год. ( cm)
  128
 • 9-10 год. ( cm)
  140
 • 11-12 год. (0,00 cm)
  152
 • 13-14 год. ( cm)
  164
 • 14-15 год. ( cm)
  170
+
-

Опис