fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@SPORT-M.COM.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 DV1810

YB E LIN TEE

 • Производител: Adidas
 • Возраст: За тинејџери (од 8-16 год.)
 • Шифра на производ: DV1810
33%
890,00 ден.
590,00 ден.
 • 5-6 год. ( cm)
  116
 • 7-8 год. ( cm)
  128
 • 9-10 год. ( cm)
  140
 • 11-12 год. (0,00 cm)
  152
 • 164
 • 15-16 год. ( cm)
  176
+
-

Опис