fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@SPORT-M.COM.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 DV3790

REEBOK ROYAL PRIME

  • Производител: Reebok
  • Возраст: За мали деца
  • Шифра на производ: DV3790
52%
1.890,00 ден.
890,00 ден.


  • 4.5
  • 5
  • 5.5
  • 38 (24,40 cm)
    6
+
-

Опис