fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@SPORT-M.COM.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 DV4149

REEBOK ROYAL COMP CLN 2V

 • Производител: Reebok
 • Возраст: За мали деца
 • Шифра на производ: DV4149
50%
2.190,00 ден.
1.090,00 ден.


 • 28 (17,50 cm)
  11.5
 • 29 (18,00 cm)
  12
 • 12.5
 • 31 (19,50 cm)
  13.5
 • 1.5
 • 33 (21,50 cm)
  2.5
 • 34 (22,00 cm)
  3
 • 35 (23,10 cm)
  4
+
-

Опис