fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@SPORT-M.COM.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 EF0211

ADVANTAGE K

 • Производител: Adidas
 • Возраст: За тинејџери
 • Шифра на производ: EF0211
2.490,00 ден.


 • 36 (22,00 cm)
  3.5
 • 36.5 (22,50 cm)
  4
 • 4.5
 • 38 (23,50 cm)
  5
 • 38.5 (24,00 cm)
  5.5
+
-

Опис