fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@SPORT-M.COM.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 F36392

Adidas GRAND COURT

 • За возрасни
 • Шифра на производ: F36392
4.290,00 ден.
 • 6.5
 • 7
 • 7.5
 • 8
 • 8.5
 • 43⅓
  9
 • 9.5
 • 44⅔
  10
 • 45⅓
  10.5
 • 46
  11
 • 11.5
 • 12
 • 12.5
+
-

Опис


Возраст За возрасни
Пол Машки
Боја Бела
Материјал Лице: Синтетичка кожа Постава: Текстил Ѓон: Гума
Подгрупа Патики-ниски
Спорт Lifestyle
Производител Adidas


Слични производи

3.090,00 ден.
Adidas
3.090,00 ден.
Adidas
19%
3.090,00 ден.
2.490,00 ден.
Adidas
39%
4.290,00 ден.
2.590,00 ден.
Adidas
4.290,00 ден.
Adidas
39%
4.590,00 ден.
2.790,00 ден.
Adidas
19%
3.090,00 ден.
2.490,00 ден.
Adidas
29%
4.690,00 ден.
3.290,00 ден.
Adidas
40%
4.690,00 ден.
2.790,00 ден.
Adidas
30%
4.290,00 ден.
2.990,00 ден.
Adidas
29%
3.090,00 ден.
2.190,00 ден.
Adidas
19%
3.090,00 ден.
2.490,00 ден.
Adidas
3.990,00 ден.
Adidas
3.690,00 ден.
Adidas
3.090,00 ден.
Adidas
3.090,00 ден.
Adidas
19%
3.090,00 ден.
2.490,00 ден.
Adidas
18%
3.690,00 ден.
2.990,00 ден.
Adidas
51%
4.690,00 ден.
2.290,00 ден.
Adidas