fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@SPORT-M.COM.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 FY7815

Adidas ADILETTE SHOWER

 • За возрасни
 • Шифра на производ: FY7815
1.590,00 ден.
 • 40⅔
  7
 • 42
  8
 • 43⅓
  9
 • 44⅔
  10
 • 46
  11
 • 47⅓
  12
 • 48⅔
  13
+
-

Опис


Возраст За возрасни
Пол Машки
Боја Црвена
Материјал Лице: Синтетика, Текстил Постава: Синтетика Ѓон: Синтетика
Подгрупа Папучи
Спорт За Лето
Производител Adidas


Слични производи

1.590,00 ден.
Adidas
1.590,00 ден.
Adidas
1.590,00 ден.
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
41%
2.190,00 ден.
1.290,00 ден.
Adidas
1.590,00 ден.
Adidas
1.190,00 ден.
Adidas
1.190,00 ден.
Adidas
1.190,00 ден.
Adidas
1.190,00 ден.
Adidas
1.190,00 ден.
Adidas
1.190,00 ден.
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
2.490,00 ден.
Adidas
2.490,00 ден.
Adidas
1.590,00 ден.
Adidas
1.690,00 ден.
Adidas
1.690,00 ден.
Adidas
1.690,00 ден.
Adidas
1.690,00 ден.
Adidas
1.590,00 ден.
Adidas
1.590,00 ден.
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
1.590,00 ден.
Adidas
1.590,00 ден.
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
18%
2.190,00 ден.
1.790,00 ден.
Adidas