fb_img
 GE0016

Adidas I SHINY FZ HD J

 • За бебиња (до 3 год.)
 • Шифра на производ: GE0016
2.490,00 ден.
 • 12-18 мес. ( cm)
  86
 • 1-2 год. ( cm)
  92
 • 2-3 год. ( cm)
  98
 • 3-4 год. ( cm)
  104
+
-

Опис


Возраст За бебиња (до 3 год.)
Пол Машки
Боја Бела
Материјал 100% Рециклиран полиестер
Подгрупа Тренерки
Спорт Тренинг
Производител Adidas


Слични производи

31%
I
2.190,00 ден.
1.490,00 ден.
Adidas
31%
I
2.190,00 ден.
1.490,00 ден.
Adidas
29%
INF
3.090,00 ден.
2.190,00 ден.
Adidas
31%
I
1.890,00 ден.
1.290,00 ден.
Adidas
I
1.890,00 ден.
Adidas
20%
I
2.490,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
32%
I
2.490,00 ден.
1.690,00 ден.
Adidas
31%
I
2.190,00 ден.
1.490,00 ден.
Adidas
30%
I
1.990,00 ден.
1.390,00 ден.
Adidas
20%
I
1.990,00 ден.
1.590,00 ден.
Adidas
Adidas
1.990,00 ден.
Adidas
Adidas
2.790,00 ден.
Adidas
Adidas
1.890,00 ден.
Adidas
Adidas
1.890,00 ден.
Adidas
Adidas
1.990,00 ден.
Adidas
Adidas
2.390,00 ден.
Adidas
Adidas
2.490,00 ден.
Adidas
Adidas
2.790,00 ден.
Adidas
Adidas
2.390,00 ден.
Adidas