fb_img
 HD4414

Adidas G 3S PES TS

  • За тинејџери (од 8-16 год.)
  • Шифра на производ: HD4414
29%
3.390,00 ден.
2.390,00 ден.
или на 3 рати без камата по 797,00 ден. со
  • 13-14 год.
    164
  • 14-15 год.
    170
+
-

Опис


Возраст За тинејџери (од 8-16 год.)
Пол Женски
Боја Црвена
Материјал 100% Рециклиран полиестер
Подгрупа Тренерки
Спорт Lifestyle
Производител Adidas


Слични производи

20%
4.290,00 ден.
3.390,00 ден.
Puma
20%
4.290,00 ден.
3.390,00 ден.
Puma
30%
4.890,00 ден.
3.390,00 ден.
Nike
30%
4.890,00 ден.
3.390,00 ден.
Nike
41%
4.390,00 ден.
2.590,00 ден.
Adidas
20%
3.990,00 ден.
3.190,00 ден.
Adidas
20%
4.990,00 ден.
3.990,00 ден.
Adidas
20%
4.990,00 ден.
3.990,00 ден.
Adidas
20%
4.290,00 ден.
3.390,00 ден.
Adidas
30%
3.990,00 ден.
2.790,00 ден.
Adidas
20%
3.990,00 ден.
3.190,00 ден.
Adidas
18%
3.690,00 ден.
2.990,00 ден.
Adidas