fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@SPORT-M.COM.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 NOSH4PLD003-25S

WOMEN'S FLEECE

  • За возрасни
  • Шифра на производ: NOSH4PLD003-25S
29%
2.390,00 ден.
1.690,00 ден.
  • XS
  • M
  • L
  • XXL
+
-

Опис


Возраст За возрасни
Пол Женски
Боја Сива
Материјал 100% Полиестер
Подгрупа Полари
Спорт Планински Спортови
Производител 4F


Слични производи

16%
1.190,00 ден.
990,00 ден.
4F
16%
1.190,00 ден.
990,00 ден.
4F
16%
1.190,00 ден.
990,00 ден.
4F
16%
1.190,00 ден.
990,00 ден.
4F
21%
1.390,00 ден.
1.090,00 ден.
Regatta
21%
1.390,00 ден.
1.090,00 ден.
Regatta
21%
1.390,00 ден.
1.090,00 ден.
Regatta
33%
1.490,00 ден.
990,00 ден.
Regatta
20%
1.490,00 ден.
1.190,00 ден.
Regatta
20%
1.490,00 ден.
1.190,00 ден.
Regatta