fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@SPORT-M.COM.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 Q20783

STA Fluid 2 CF I

  • Производител: Adidas
  • Возраст: За бебиња
  • Шифра на производ: Q20783
54%
2.190,00 ден.
990,00 ден.


  • 21
  • 25
+
-

Опис