fb_img
 SPI03941774

SPIRALE

  • За тинејџери (од 8-16 год.)
  • Шифра на производ: SPI03941774
61%
3.590,00 ден.
1.390,00 ден.
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
+
-

Опис


Возраст За тинејџери (од 8-16 год.)
Пол Женски
Боја
Материјал
Подгрупа Чизми
Спорт Урбана Зима
Производител Spirale